4 daagse minivakantie

Vier dagen arrangement Ardennen: Ontdek het avontuurlijke wilde westen in België

Een aantal nachten doorbrengen in Amerikaanse stijl in de prachtige natuur van de Ardennen? Deze mini vakantie geeft je het gevoel van Amerika maar dan dicht bij huis. Het Western gevoel is nog nooit zó echt geweest. Van slapen in een Amerikaanse way station tot ziplinen over de langste zipline van de Benelux.

Voor de minivakantie reis je af naar de Belgische Ardennen. De komende dagen beleef je de verschillende kanten van het heuvelachtige landschap. Je verblijft in een b&b met Amerikaans karakter. Het is net alsof je op een echte authentieke Amerikaanse way station verblijft. In de avond diner je bij de b&b.

Nadat je hebt genoten van het ontbijt meld je je bij de receptie van de b&b. Er is namelijk een huifkartocht voor je geregeld! In Western stijl leer je de omgeving kennen. Je voelt je net een Amerikaanse pionier die naar het westen trekt. De lunch krijg je vandaag mee om onderweg te nuttigen op een idealistisch plekje. Eenmaal terug bij de b&b is het tijd om verder te gaan naar het nabijgelegen Bastogne. Vanmiddag staat in het teken van de geschiedenis tijdens de WOII. Bastogne staat bekend om de slag van de Ardennen. Vandaag bezoek je het Mardasson monument en het Bastogne War Museum. Vergeet vooral niet om via een wenteltrap naar de top van het Mardasson monument te gaan. Het uitzicht vanaf hier is prachtig. Om de dag goed af te sluiten, is er een diner geregeld bij Sixties Burger in Bastogne. In de avond keer je terug naar de b&b.

Alweer de derde dag van deze minivakantie. Vandaag verlaat je het ‘Amerikaanse way station’ en rijd je door naar Durbuy. Dit plaatsje is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar je diverse activiteiten kunt ondernemen. En van deze activiteiten is het maken van een kanotocht over de Ourthe. Je vertrekt vanaf een klein dorpje in de buurt van Durbuy. De kanotocht heeft een lengte van zo’n 7km maar kan naar wens eventueel verlengd worden. Voor de lunch kun je stoppen bij een van de restaurants aan het water. Om deze dag nog avontuurlijker te maken, bezoek je in de middag de adventure valley in Durbuy. Hier kun je onder andere gaan ziplinen. Het is dan niet ziplinen over de Grand Canyon, maar wel de langste zipline van de Benelux! In het park kun je nog veel meer activiteiten ondernemen, maar de keuze is aan jou. Voor vanavond is er een tafel gereserveerd in het restaurant van het The River restaurant. Om de minivakantie in stijl af te sluiten, overnacht je vanavond in een Indiase Tipi tent!

De laatste dag kun je ervoor kiezen om direct terug naar huis te rijden, of om nog een dagje te gaan wandelen door de bosrijke omgeving van Durbuy. Wil je de minivakantie liever verlengen met 1 nachtje waardoor je op een rustig tempo op eigen gelegenheid de omgeving kunt verkennen? Laat het ons weten en wij voegen er een leuk hotel voor je aan toe.

Vier dagen arrangement Ardennen: Ontdek het avontuurlijke wilde westen in België

Arrangement van vier dagen
384
00
per persoon
  • 2 nachten in B&B Ardennen (logies en ontbijt)
  • 1 nacht in Tipi Tent (logies)
  • 3x Diner
  • 1x Lunch
  • Kanotocht
  • Entree Adventure Valley
  • Entree Bastogne War Museum
  • Huifkartocht
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*