Uitstapjes

Wereldse Uitstapjes met een thema

Wil je graag op een avontuurlijk uitstapje met een Aziatisch, Afrikaans of Amerikaans thema? Bekijk dan snel hieronder de mogelijkheden voor een uitstapje verschillend van één dag tot wel 14 dagen. We laten je graag onbezorgd op pad gaan en zorgen voor een hotel, restaurant en leuke excursies met een werelds tintje. Je hebt de keuze uit een dagje uit, een stedentrip, een minivakantie of een lange vakantie. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Dagexcursies

Op zoek naar een dagje uit dichtbij huis? Bekijk de samengestelde Wereldse dagexcursies. De combinatie van activiteiten zorgt voor een onvergetelijke en onbezorgde dag! Genieten met z’n tweeën, als familie of als vriendenstel!

Stedentrips

Een stedentrip is ideaal om de Wereldse kant van een stad dichtbij huis te beleven. Een verblijf van 2 nachten in een mooi hotel, mét diners en leuke activiteiten dat is pas onbezorgd op reis gaan! Je combineert de highlights van de stad met unieke wereldse ervaringen.

Minivakanties

Heb je iets langer de tijd om weg te gaan? Kies dan voor een korte vakantie met een Werelds tintje. Lekker eten, bijzonder thema overnachten en genieten van de mooiste plekjes tijdens een paar dagen weg! Heerlijk ontspannen.