Thema's

Wereldse Uitstapjes met een thema

Ben jij ook zo gek op een bepaald werelddeel maar zit het er even niet in om hier naartoe te reizen? Wij hebben verschillende Wereldse Uitstapjes samengesteld om je toch even mee te nemen op verre reis, maar dan dichtbij huis. Een complete beleving van 1 tot maar liefst 7 dagen waarbij zo goed als alles inbegrepen is. Van hotels tot restaurants en excursies; zo ga je nog eens onbezorgd op reis! We hebben de uitstapjes per thema voor je geordend. Bekijk hieronder de Wereldse Uitstapjes per thema.

Azië

Kies je voor een dagexcursie, stedentrip of mini vakantie met Aziatisch tintje? Dichtbij huis is voldoende te beleven om in Aziatische sferen te komen. Wij hebben de leukste uitstapjes voor je om Azië dicht bij jou in de buurt te brengen!

Afrika

Op zoek naar een uitstapje met typisch Afrikaanse activiteiten? Tijdens een dagexcursie, stedentrip of mini vakantie beleef je de verschillende bijzondere aspecten van het prachtige continent Afrika!

Amerika

Amerikaans uitje kenmerken zich door een mix van activiteiten op basis van verschillende culturen. Je geniet van een diverse keuken, avontuurlijke activiteiten en soms wat geschiedenis. Ga je voor een dagexcursie, stedentrip of minivakantie met invloeden uit noord, centraal en zuid Amerika?