Stedentrip Breda

Drie dagen op Mexicaans avontuur rondom de grote kerk

In het zuiden van het land ligt de stad Breda. Deze gezellige stad kenmerkt zich door een leuk oud stadscentrum met daarin een bruisend centrum met leuke winkels en veel eetgelegenheden. De komende paar dagen ga je de stad Breda verkennen en op Mexicaans avontuur. Je leert meer over de stad en meer over de Mexicaanse eet en drinkgewoontes.

Op de eerste dag kun je inchecken in het hotel dat is gelegen in het centrum van Breda, vanuit hier liggen diverse bezienswaardigheden, de winkels en diverse eetgelegenheden op loopafstand. Voor de avond reserveren we speciaal een tafel in een restaurant waar je kennis maakt met de Mexicaanse keuken. Hierna heb je de avond ter vrije besteding. Je kunt bijvoorbeeld nog een bezoek brengen aan een terras op de Grote Markt of aan de Havermarkt.

De tweede dag staat op de planning, in de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel. Hierna stap je in de middag op een bootje waarmee je vaart door de binnenstad van Breda. Je kunt hierbij varen over de Singels van Breda, langs de wijken ’t Ginneken en Boeimeer. Een unieke manier om de stad Breda te ontdekken. In de middag ga je op culinair avontuur. Je maakt kennis met het typische Mexicaanse drankje Tequila. Je hebt een proeverij van diverse soorten Tequila. In de avond vervolgt het culinaire avontuur zich en ga je eten bij een restaurant met een Mexicaanse keuken. De avond kun je zelf verder invullen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een typisch Amerikaanse Sportbar!

Na het ontbijt op dag 3 eindigt je programma. Je hebt de rest van de dag vandaag vrij om te besteden in Breda Je kunt een bezoek brengen aan de Grote kerk of het Kasteel van Breda. Maar je kunt de tijd ook gebruiken om een bezoek te brengen aan de winkelstraten in Breda, deze variëren van kleine boutique winkels tot warenhuizen.

Tijd voor een 4 daags arrangement? Laat het ons weten want als je nog meer wilt ontdekken van de stad Breda. We breiden je arrangement graag uit met bijvoorbeeld een stadswandeling door Breda of een bezoek aan de Grote kerk of een bezoek aan het NAC-stadion. Laat het ons vooral weten en we breiden je stedentrip uit met nog een extra dag.

Stedentrip Breda. Drie dagen op Mexicaans avontuur rondom de grote kerk

Arrangement van drie dagen
296
00
per persoon
  • 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Breda
  • 2 x ontbijt
  • 2 diners in een Mexicaans restaurant
  • Tequila proeverij
  • 3 uur huur van een sloep
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*