Citytrip Twente

Ontdek Twente tijdens een 3 daags arrangement met Afrikaans avontuur

In het oosten van Nederland ligt de landstreek Twente. De streek omvat enkele grote steden zoals Almelo, Hengelo en Deventer. De komende paar dagen ga je op een unieke manier kennis maken met deze streek. We laten je namelijk graag de Afrikaanse kant zien van Twente. Deze stedentrip een unieke beleving voor het hele gezin.

Op de eerste dag reis je naar Almelo waar je kunt inchecken in het hotel. Je overnacht vandaag op een unieke locatie waarbij het voelt alsof je op safari bent. Er is genoeg te beleven in de omgeving die je op eigen gelegenheid kunt verkennen. Voor het diner kun je zelf iets leuks uitzoeken of het ons laten weten dan boeken we een leuke locatie om te eten.

Op de tweede dag ontwaak je in je hotelkamer, of was het nou toch midden in een safari? Na het ontbijt reis je verder naar de volgende bestemming van vandaag. Vandaag ga je Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers zijn al gemaakt door kinderen in Ghana en met deze excursie steun je ook de lokale bevolking in Afrika. En het leuke is dat je natuurlijk je eigen beschilderde masker mee naar huis mag nemen.
Na het beschilderen van de maskers rijdt je verder naar Deventer. Vanavond ga je dineren in een restaurant waarbij je kennis maakt met de Afrikaanse keuken. Hierna kun je de stad zelf verder verkennen, want we reserveren een leuk hotel voor je in het centrum van Deventer.

Vandaag staat de laatste dag alweer op de planning. Je rijdt vandaag verder naar het Noorden. Vandaag staat er een heuse safari op de planning. En niet zomaar een, vandaag is een echte mix van Afrika en Nederland. Waarbij we een safari maken door het Nederlandse landschap en Nederlandse dieren zullen spotten. Hierna zit het avontuur door Twente er helaas al weer op, indien gewenst kunnen we je avontuur nog verlengen zodat het een echte lange vakantie wordt.

Ontdek Twente tijdens een 3 daags arrangement met Afrikaans avontuur

Arrangement van drie dagen
295
00
per persoon
  • 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel
  • 2 x ontbijt
  • 1 diner in een Afrikaans restaurant
  • Afrikaans Masker beschilderen
  • Safari in Nederland
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*