14 dagen Frankrijk

Vakantie Frankrijk; ontdek de Amerikaanse kant van Frankrijk

Dag 1
Vandaag begint de reis naar het mooie Frankrijk, je reist op je eigen tempo vandaag naar Parijs. Je kunt onderweg een stop maken in bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel. Zorg je wel dat je op tijd in Parijs voor het avondeten? We reserveren een leuk restaurant voor je waar je kunt genieten van de Amerikaanse keuken. In de avond slaap je in een hotel wat gelegen is in het centrum van Parijs.

Dag 2
De tweede dag staat op de planning. Vandaag maak je een rondwandeling door Parijs. Je bekijkt enkele grote bezienswaardigheden samen met een gids. Na afloop heb je een vrije middag. Een leuk uitstapje voor vanmiddag is de miniversie van de Statue of Liberty. Voor de avond reserveren we een leuk restaurant.

Dag 3 en 4
De komende twee dagen staan er vrije dagen in Parijs op de planning. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Eiffeltoren of de toren van Montparnasse. Maar je kunt natuurlijk een van de je vrije dagen in Parijs Amerikaans besteden in Disneyland Parijs. Laat het ons gerust weten en we breiden je arrangement graag uit met een dag Disneyland.

Dag 5
Vandaag staat er een echte reisdag op het programma. We verlaten de hoofdstad van Frankrijk, en reizen verder naar het midden van Frankrijk. Je kunt het reistempo van vandaag zelf bepalen. Je dient wel op tijd te zijn in Nantes voor het diner dat we voor je geregeld hebben met een Amerikaans tintje.

Dag 6
Je gaat vandaag de stad Nantes verkennen op een echte Amerikaanse manier, namelijk per Segway. Tijdens de rondrit door Nantes breng je een bezoek aan de Kathedraal en beleef de stad op een andere manier. Met je Segway rijd je langs de rivier, een leuke en originele manier om deze stad beter te ontdekken.

Dag 7
Vandaag ga je het avontuur en de wilde dieren tegemoet. Je brengt een bezoek aan de dierentuin die gelegen is in de omgeving. Bij de dierentuin zijn er onder andere de leeuw, Sneeuwluipaard en een jaguar te spotten.

Dag 8
Vandaag staat er een vrije dag in Nantes op de planning. Je kunt vandaag zelf beslissen wat je wilt gaan doen. Een bezoek brengen aan de haven van Nantes of een bezoek brengen aan het kasteel of ga met de grote olifant op de foto die in de stad ligt. De keuze is aan jou.

Dag 9
Je reist vandaag naar de laatste bestemming van deze vakantie. Namelijk naar Normandië Deze streek heeft veel geschiedenis en prachtige stranden. Je kunt hier op je eigen tempo naar toe reizen. Voor de avond reserveren we een leuk restaurant voor je.

Dag 10
Je duikt vandaag de geschiedenis van Amerika in, waarbij we de nadruk leggen op de Tweede Wereldoorlog. Je bezoekt diverse bezienswaardigheden die te maken hebben met Amerika en de Tweede wereldoorlog. Zo breng je een bezoek aan een van de stranden waar de actie rondom D-Day begon. Je kunt hier op het strand nog diverse bezienswaardigheden zien die je inzicht geven in de geschiedenis. Je brengt daarna een bezoek aan een Amerikaanse begraafplaats, deze begraafplaats wordt gebruikt voor slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. Hierna reis je naar een museum waarbij je nog meer leert over D-day, de ideeën en de gevolgen hiervan.

Dag 11, 12 en 13
De komende dagen kun je in alle rust genieten van het strand in Normandië. Een heerlijke manier om de vakantie ontspannen af te sluiten. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van de leuke nabijgelegen dorpjes.

Dag 14
Helaas zit de rondreis door Frankrijk er op. Je kunt vandaag op je eigen tempo terug naar huis reizen. Wil je liever nog langer blijven, laat het ons gerust weten. We breiden je vakantie graag voor je uit.

Vakantie Frankrijk; ontdek de Amerikaanse kant van Frankrijk

Arrangement van 14 dagen
1.060
00
per persoon
  • 4 nachten in hotel in het centrum van Parijs (logies en ontbijt)
  • 4 nachten in hotel in het centrum van Nantes (Logies en ontbijt)
  • 5 nachten in hotel in het centrum van Villers-sur-Mer (logies en ontbijt)
  • Stadswandeling in Parijs
  • Segway tour in Nantes
  • Entree dierentuin
  • Entree voor bezienswaardigheden in Normandië
  • 4 x diner
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*