Lange vakantie

Lange vakanties met Wereldse Uitstapjes

Tijdens een lange vakantie kun je optimaal genieten van het land. Tijdens de vakantie verblijf je in diverse accommodaties waarbij er ruimte is om de omgeving te ontdekken. Wij verzorgen leuke activiteiten en enkele keren een leuke eetgelegenheid. Je kunt op je gemak de verschillende highlights van het land bekijken. Terwijl er ook nog zeker ruimte is voor de nodige ontspanning aan het strand. De verschillende vakanties hebben allemaal een Aziatisch, Afrikaans of Amerikaans tintje om je helemaal in een wereldse sfeer te brengen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een vakantie.

ontdek de Aziatische kant van Noord-Italië

Wil je genieten van een heerlijke vakantie in het Noorden van Italië, met een leuke Aziatische tintje? Kijk dan snel verder, tijdens je reis door Italië bezoek je grote steden zoals Milaan en Venetië maar kun je op het einde ook heerlijk genieten van een paar dagen ontspannen aan het strand. Een fijne 14-daagse reis waarbij we je meenemen langs culture en culinaire hoogtepunten met de nodige tijd om lekker te ontspannen!

ontdek de Amerikaanse kant van Frankrijk

Genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk met een Amerikaans tintje, wie wil dat nou niet? Tijdens de reis bezoek je grote steden als Nantes en Parijs. Duik je in de geschiedenis van Amerika in Normandië. Maar kun je ook heerlijk genieten van een paar dagen strand op het einde. Bij de reis nemen we je in 14 dagen mee langs culture highlights, maar kun je ook heerlijk ontspannen aan het strand.