Dagje weg in Zeeland

IJskoud avontuur in Zeeland

Canada is het land van uitgestrekte gebergten, nationale parken en in de winter heel veel sneeuw. Het is niet voor niets een geliefde wintersport bestemming van veel mensen. Naast wintersport staat Canada bekend voor het spotten van wilde dieren zoals beren, walvissen, orka’s en zeehonden. Met deze avontuurlijke dagexcursie halen we Canada naar Zeeland voor het gehele gezin!

De dag begint al meteen heel leuk met een zeehonden safari. In de Westerschelde zitten heel veel zeehonden en als je goed kijkt zie je ze zwemmen of liggen op de zandplaten. Vaak zijn er wel tientallen zeehonden te zien! Na de excursie heb je de tijd om zelf Goes of Vlissingen te gaan ontdekken.

Na de lunch reis je op eigen gelegenheid verder naar de volgende activiteit. Zorg je voor handschoenen, winterkleding en een muts? Je gaat namelijk skiën! Er zijn diverse pistes gemaakt met echte sneeuw en het is er dus behoorlijk koud. Je krijgt vandaag een privé les waar je de beginselen van het skiën leert. Gaat je voorkeur uit naar Snowboarden of heb je al ervaring met skiën? Dan passen we de les hierop aan. Na al deze actie reis je verder naar het restaurant waar je de dag afsluit met een Amerikaans diner.

IJskoud avontuur in Zeeland

Arrangement van één dag
140
00
per persoon
  • Zeehonden safari 20 minuten
  • Skiles 1 uur met privé docent (exclusief huur materiaal en kleding)
  • Drie gangen diner
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €100,-*