Dagexcursies

Een dagje weg met Wereldse Uitstapjes

Op zoek naar een dagje uit dichtbij huis? Vind je met zorg samengestelde Wereldse dagexcursies. De combinatie van activiteiten zorgt voor een onvergetelijke en avontuurlijke dag! De verschillende uitstapjes hebben allemaal een specifiek werelddeel als thema. Kies jij voor een Aziatisch tuktuk avontuur, een dagje uit in Den Bosch met Afrikaans tintje of toeren door door het Nederlandse land in een Amerikaanse oldtimer? We hebben verschillende uitstapjes voor iedere leeftijd! Ontdek hieronder de compleet verzorgde dagjes uit.

Dagje weg: Tuk Tuk avontuur in de Betuwe

Een bijzonder dagje uit: Touren met de elektrische tuktuk door een typisch Nederlands landschap inclusief Aziatische lunch.

Dagje uit Den Haag, Sightseeing in een tuk tuk en echt Sri Lanka

Leer Den Haag kennen in een tuktuk en geniet van een authentieke Sri Lankaanse lunch. Je sluit de dag af met een Matcha High Tea.

Actief en ontspannen dagje uit in Utrecht, ontdek Azië in het hart van Nederland

Fietsend verken je vandaag Utrecht en bezoek je de botanische tuin. Als afsluiter van de dag geniet je van een Balinese duomassage.

Dagje weg in Nijmegen Afrikaanse sferen proeven

Bezoek het Afrikamuseum in Berg en Dal en sluit de dag in stijl af met een Afrikaanse wijnproeverij inclusief bijpassende hapjes.

Dagje weg Den Bosch, op de kameel, vanaf het water en met oosters diner

Een compleet verzorgd dagje uit inclusief bezoek kamelenboerderij, rondvaart door Den Bosch en een proeverij met Oosterse gerechten.

Afrikaanse kookworkshop inclusief bijpassend wijnarrangement

Leer zelf traditionele Afrikaanse gerechten bereiden en geniet van de lekkerste bijpassende wijnen uit Zuid-Afrika.

Dagje weg in de Achterhoek: Ontdek Amerika in Nederland

Maak kennis met alpaca’s, geniet van een typische Zuid-Amerikaanse lunch en bezoek het cactussen en woestijn museum.

Dagje uit Hanzesteden in een klassieke Ford Mustang

Door de Hanzesteden tour je rond met een Ford Mustang en bezoek je het American Motorcyle Museum. De lunch is inbegrepen.

IJskoud avontuur in Zeeland

Een complete dag in Canadese stijl inclusief zeehonden spotten tijdens een safari, skiles en bijpassend Amerikaans diner.