Stedentrip Eindhoven

Citytrip Eindhoven Op sportief Amerikaans avontuur in the city of lights

In het zuiden van Nederland ligt de stad Eindhoven. Deze stad kenmerkt zich doordat er enkele grote bedrijven zijn gevestigd zoals DAF en Philips. Door deze laatste wordt Eindhoven ook wel de lichtstad genoemd. De stad beschikt over diverse bezienswaardigheden, diverse leuke wijken zoals Strijp en een winkelstraat waar voor ieder wat wils is.
Komende paar dagen verblijf je in Eindhoven en ga je de stad beter leren kennen op een Amerikaanse manier. Dit is misschien niet voor de hand liggend en toch heeft Eindhoven genoeg te bieden. Je gaat komend weekend Amerika in Eindhoven ontdekken waarbij de nadruk ligt op sport, want dat is erg belangrijk in de Amerikaanse cultuur.

Op de eerste dag kun je inchecken bij je hotel dat is gelegen in het centrum van Eindhoven. De meeste bezienswaardigheden van Eindhoven zijn op loopafstand te bereizen vanaf je hotel. Voor de avond reserveren we speciaal een tafel voor je in een restaurant waar je kan genieten van de Amerikaanse keuken. In de avond onderneem je een typisch Amerikaans uitje, je gaat namelijk naar een Gamehall. Hier heb je een ruime keuze tussen diverse apparaten. Na je bezoek aan de Gamehall kan je zelf de avond nog verder invullen. Breng bijvoorbeeld nog een bezoek aan een van de terrassen op de Grote Markt of het Wilhelminaplein.

De tweede dag in Eindhoven staat op de planning. Je kan genieten van een ontbijt in het hotel voordat je verder gaat met het Amerikaanse sportavontuur. Je brengt een bezoek aan het stadion van de voetbalclub van Eindhoven. Je krijgt hier een rondleiding en leert meer over de geschiedenis van de voetbalclub. Hierna heb je de middag vrij te besteden in de stad. Je kunt een bezoek brengen aan het Philips Museum of genieten van een drankje op een van de terrassen. Voor de avond reserveren we een leuke locatie waar je wederom kan genieten van de Amerikaanse keuken. Hierna ga je door naar de volgende sportieve activiteit. Je gaat bowlen op de grootste bowlingbaan van Nederland. De rest van de avond is ter vrije besteding, je kan eventueel een bezoek brengen aan het bekende Stratumseind, deze straat is vrij bekend omdat je hier 1 straat hebt met allemaal kroegen.

Vandaag staat de derde en laatste dag alweer op de planning. Na het ontbijt ga je uitchecken uit het hotel. Je hebt de keuze om vandaag de rest van de stad op eigen gelegenheid verder te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Van Abbemuseum of een bezoek brengen aan de winkelstraat van Eindhoven. Er is nog genoeg te beleven in de stad!

Tijd voor een 4 daags arrangement? Laat het ons weten want als je nog meer wilt ontdekken van de Amerikaanse cultuur in Eindhoven en nog meer bezienswaardigheden wilt ontdekken. We breiden je arrangement graag uit met bijvoorbeeld een extra museumbezoek of een rondwandeling door het oude stadsgedeelte van Eindhoven. Laat het ons graag weten en we breiden je stedentrip uit met een dag. Zo wordt het een echte mini vakantie!

Citytrip Eindhoven Op sportief Amerikaans avontuur in the city of lights

Arrangement van drie dagen
295
00
per persoon
  • 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Eindhoven
  • 2 x ontbijt
  • 2 diners in een Amerikaans restaurant
  • Bezoek aan Gamehall Eindhoven inclusief shoptegoed
  • Rondleiding door het stadion van de voetbalclub van Eindhoven
  • Entree voor 1 uur bowlen op de grootste bowlingbaan van Nederland
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*