citytrip Apeldoorn

Citytrip Apeldoorn, it’s safari time op de Veluwe

In het midden van Nederland, ligt Apeldoorn. Deze stad wordt vaak overgeslagen om een bezoek aan te brengen, maar toch heeft deze stad en de omgeving genoeg te bieden. De komende dagen ga je in de omgeving van Apeldoorn op pad op een speciale manier. Je gaat namelijk op een Afrikaanse manier de omgeving verkennen.

Je begint met een rit naar Vaassen, hier kun je in de avond inchecken in een leuk Bed and Breakfast. Deze B&B is gevestigd in een rijksmonument en vroeger woonden de nonnen in de pand. In het gebouw kun je hier nog enkele herinneringen van zien. In de avond kun je zelf een leuk restaurant opzoeken om te gaan eten. Uiteraard kunnen we dit ook toevoegen aan je arrangement. Hierna ben je de avond vrij om deze zelf in te plannen. Indien het nog licht is kun je een wandeling maken door de Kloostertuin.

Op de tweede dag ga je een echte Afrikaanse activiteit uitvoeren. Je staat vroeg op en gaat samen met een boswachter een wandeling maken door het bos op zoek naar wilde dieren. Het is misschien geen echte safari, maar toch een unieke manier om meer te weten te komen over de wilde dieren waaronder bijvoorbeeld het wild zwijn. Je hebt trouwens ook de kans dat je ze echt kunt spotten. Hierna reis je verder naar Apeldoorn, je kunt inchecken in een hotel in het centrum van Apeldoorn. Voor de avond reserveren we een leuk restaurant waar je kennis maakt met de Afrikaanse keuken. Zo blijf je in safarisfeer! De avond kun je verder zelf invullen.

Op de derde dag ga je na het ontbijt uitchecken uit het hotel en weer verder op pad. Je gaat vandaag wederom dieren in het wild te spotten. Je brengt een bezoek aan Apenheul en komt vandaag zeker diverse loslopende apen tegen, dus pas op je eigen spullen.
Na het bezoek aan Apenheul zit het avontuur in Apeldoorn er helaas al op. Wil je graag nog een nacht langer doorbrengen in Apeldoorn om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Paleis het Loo of de Naald, laat het ons gerust weten. We breiden je arrangement graag uit.

Citytrip Apeldoorn, it’s safari time op de Veluwe

Arrangement van drie dagen
300
00
per persoon
  • 1 overnachtingen in een leuke B&B in Vaassen
  • 1 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Apeldoorn
  • 2 x ontbijt
  • 1 diner in een Afrikaans restaurant
  • Op pad met een boswachter in het bos
  • Entree voor Apenheul
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*