Azië

Wereldse Uitstapjes met een Aziatisch tintje

Kies je voor een dagexcursie, stedentrip of mini vakantie met Aziatisch tintje? Dichtbij huis is voldoende te beleven om in Aziatische sferen te komen. Wij hebben de leukste uitstapjes voor je! Van een fietstour door Utrecht met als afsluiter een ontspannende Balinese massage, tot aan een stedentrip naar het Azië van Groningen of van Maastricht en de Eifel in Duitsland. Het enige wat je hoeft te regelen is het vervoer tijdens de uitstapjes, maar verder is het van top tot teen verzorgd waardoor je volledig ontzorgt weggaat! Bekijk hieronder alle uitstapjes met Aziatisch tintje.

Dagje weg: Tuk Tuk avontuur in de Betuwe

Een bijzonder dagje uit: Touren met de elektrische tuktuk door een typisch Nederlands landschap inclusief Aziatische lunch.

Dagje uit Den Haag, Sightseeing in een tuk tuk en echt Sri Lanka

Leer Den Haag kennen in een tuktuk en geniet van een authentieke Sri Lankaanse lunch. Je sluit de dag af met een Matcha High Tea.

Actief en ontspannen dagje uit in Utrecht, ontdek Azië in het hart van Nederland

Fietsend verken je vandaag Utrecht en bezoek je de botanische tuin. Als afsluiter van de dag geniet je van een Balinese duomassage.

van Chinatown naar Japan rondom de hofvijver

Maak kennis met de Aziatische keuken en de Chinese buurt tijdens een paar dagen in Den Haag. Een compleet verzorgde citytrip!

Stedentrip Dusseldorf: Ontdek Japan aan de rijn

In drie dagen maak je kennis met Düsseldorf en ervaar je de diverse Aziatische kanten van deze stad aan de Rijn.

Er gaat niets boven Aziatisch Groningen

Groningen heeft veel te bieden voor een stedentrip: prachtige natuur en een gezellig centrum. Ontdek het met de TukTuk.

Weekend weg in Amsterdam: Een Aziatische beleving dicht bij huis

Ga op pad door Amsterdam en ontdek de Aziatische kant van deze stad door onder andere een kookworkshop en een massage.

5 daagse minivakantie ervaar Azië in Bourgondisch Maastricht en in de Eifel

Op vakantie naar het zuiden van Nederland en een stukje van Duitsland. Een combinatie van Aziatisch eten en prachtige natuur.

4 daags arrangement: Familie Azië ervaring in en rondom de Veluwe

Met de familie onbezorgd op vakantie naar de Veluwe. Een prachtige B&B, goede restaurants en leuke uitstapjes. Alles is voor je geregeld!

ontdek de Aziatische kant van Noord-Italië

Wil je genieten van een heerlijke vakantie in het Noorden van Italië, met een leuke Aziatische tintje? Kijk dan snel verder, tijdens je reis door Italië bezoek je grote steden zoals Milaan en Venetië maar kun je op het einde ook heerlijk genieten van een paar dagen ontspannen aan het strand. Een fijne 14-daagse reis waarbij we je meenemen langs culture en culinaire hoogtepunten met de nodige tijd om lekker te ontspannen!