Amerika

Wereldse Uitstapjes met een Amerikaans tintje

Voor de vele verschillende culturen is een Amerikaans uitje zeer geschikt. Je geniet van de diverse keuken, avontuurlijke activiteiten en soms wat geschiedenis. Ga je voor een dagexcursie, stedentrip of minivakantie? Je hebt onder andere de keuze om de koude kant van Canada te ervaren in de provincie zeeland, verschillende parken te bezoeken tijdens een stedentrip naar Harderwijk of de Grand Cayon van Limburg te bewonderen. De Amerikaanse uitstapjes worden compleet aangeboden, van excursies tot aan bijpassende restaurants en leuke hotels. Ook al zin in een Werelds uitstapje in Amerikaanse sferen? Hieronder vind je het overzicht.

Dagje weg in de Achterhoek: Ontdek Amerika in Nederland

Maak kennis met alpaca’s, geniet van een typische Zuid-Amerikaanse lunch en bezoek het cactussen en woestijn museum.

Dagje uit Hanzesteden in een klassieke Ford Mustang

Door de Hanzesteden tour je rond met een Ford Mustang en bezoek je het American Motorcyle Museum. De lunch is inbegrepen.

IJskoud avontuur in Zeeland

Een complete dag in Canadese stijl inclusief zeehonden spotten tijdens een safari, skiles en bijpassend Amerikaans diner.

Op Mexicaans avontuur rondom de grote kerk

De Mexicaanse eet en drinkgewoontes leer je kennis in de historische stad Breda. Inclusief leuke excursies en goed hotel.

Op sportief Amerikaans avontuur in the city of lights

Eindhoven, oftewel de City of Lights, is zeer geschikt voor een stedentrip met Amerikaans tintje: sport en plezier gegarandeerd!

Harderwijk, centrum van de Amerikaanse pretparken

In drie dagen ga je op Amerikaanse tour door Harderwijk. Bezoek verschillende pretparken en geniet van het heerlijke eten.

Ontdek het avontuurlijke wilde westen in België

De verschillende Amerikaanse culturen leer je kennen tijdens je compleet verzorgde minivakantie in de Ardennen.

De Grand Canyon van zuid-Limburg

Op minivakantie in Limburg met Amerikaans tintje. Je ontdekt de prachtige natuur en het heerlijke eten. Overnachten doe je in Amerikaanse stijl!

Avontuurlijke Amerika tour van Zuid naar Noord Nederland

Typisch Amerikaans? Natuurlijk de McDonald’s! Je reist door Nederland van de meest zuidelijke, naar de meest noordelijke McDonald’s.

Vakantie Frankrijk; Ontdek de Amerikaanse kant van Frankrijk

Genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk met een Amerikaans tintje, wie wil dat nou niet? Tijdens de reis bezoek je grote steden als Nantes en Parijs. Duik je in de geschiedenis van Amerika in Normandië. Maar kun je ook heerlijk genieten van een paar dagen strand op het einde. Bij de reis nemen we je in 14 dagen mee langs culture highlights, maar kun je ook heerlijk ontspannen aan het strand.