4 daagse minivakantie

4 daags arrangement: Gelderland meets Afrika!

Spanning, sensatie, wilde dieren en overheerlijke maaltijden; deze minivakantie heeft het allemaal. Geniet volop van de Afrikaanse cultuur maar dan dichtbij huis. In de provincie Gelderland voelt het net alsof je echt in een Afrikaans land op vakantie bent. Wij hebben de leukste uitjes voor je gecombineerd tot een ware Afrika vakantie. Lees je snel verder?

Je vertrekt naar Nijmegen waar je de komende nachten slaapt in een sfeervol hotel. In de avond is er in het centrum van Nijmegen een Afrikaanse wijnproeverij voor je geregeld. Hier geniet je van de smaak van zuid Afrika in combinatie met bijpassende hapjes.

Ontdek verschillende dieren tijdens een dagje Burgers Zoo! Nadat je alle dieren gespot hebt, ga je naar een Arabisch restaurantje in Arnhem waar een drie gangen menu op je te wachten staat. De smaken van de Arabische keuken zijn verrassend maar overheerlijk!

Vandaag krijg je van ons een wandelroute mee van ongeveer 9 km over de Utrechtse Heuvelrug. Dit gebied bestaat uit uitgestrekte bossen, historische buitenplaatsen en grenst aan vogelrijke uiterwaarden. Mede door de diversiteit in landschappen heeft de route een Afrikaans tintje. De route begint bij de parkeerplaats Plantage Willem 3 in Elst. Halverwege de route stop je bij een restaurant waar je de lunch voor vandaag kunt ophalen. Een overheerlijk broodje met Marokkaans beleg.
Na de lunch ga je naar een leuke escape room met Afrikaans tintje. De escape room staat namelijk in het teken van Dakar. Probeer hier maar eens uit te ontsnappen. Hopelijk kom je er op tijd uit, want.. in de avond is er een restaurant voor je gereserveerd. Op ongeveer een halfuurtje rijden vanaf de Escape Room, is het Libanees restaurant gelegen waar je vanavond gaat dineren. Hier is er een vijf gangen verrassingsmenu voor je geregeld. Laat je verrassen door de kookkunsten van de chef-kok!

Om je minivakantie in stijl af te sluiten, bezoek je vandaag het Afrikamuseum in Berg en Dal. Hier kun je je de gehele dag vermaken. Er worden onder andere verschillende workshops gegeven en leer je meer over de geschiedenis van Afrika. Wil je nog een nachtje vastplakken aan je minivakantie? Dan is dit zeker mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden en in overleg met jou maken we je vakantie compleet!

4 daags arrangement: Gelderland meets Afrika!

Arrangement van vier dagen
398
00
per persoon
  • 3 nachten in hotel in Nijmegen (logies en ontbijt)
  • Wijnproeverij inclusief hapjes
  • Entree Burgers zoo
  • Entree Afrika museum
  • 1x Lunch
  • 2x Diner
  • Escape room
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*