4 daagse minivakantie

Familie Azië ervaring in en rondom de Veluwe!

Bij Azië denk je natuurlijk meteen aan de prachtige natuurparken en witte zandstranden. Ook mogen de leuke, kleurrijke tuktuks niet vergeten worden. Deze componenten kun je ook gemakkelijk dichtbij huis ervaren. Door verschillende activiteiten in en rondom de Veluwe te combineren, heb je een complete Azië ervaring maar dan dichtbij huis!

Om de minivakantie goed te beginnen vertrek je naar Zoelen voor een ritje met de TukTuk. Naast de vele fruitboomgaarden staat de regio in het teken van het rivierenlandschap met weidse vergezichten. Een echt Hollands landschap! Je gaat vandaag zelf rijden in een Aziatische tuk tuk en kunt in ongeveer 4 uur de omgeving gaan verkennen. Uiteraard milieu bewust: het is een elektrische tuk tuk. Wij zorgen voor een mooie route én je bent ook vrij om voor een andere route te kiezen. Voor de lunch onderweg is gezorgd en heeft een echt Aziatisch karakter. Nadat je uit ‘getukt’ bent, ga je door naar de B&B waar je de komende nachten verblijft. De B&B heeft een gunstige liggen ten opzichte van de Veluwe en kijkt uit op een groene omgeving. In de avond diner je in een Japans restaurant in het centrum van Arnhem.

Na het ontbijt vertrek je naar het Ouwehands dierenpark in Rhenen. Hier ontdek je onder andere bedreigde en zeldzame diersoorten, waaronder vele Aziatische diersoorten. In het dierenpark vind je bijvoorbeeld de amurtijger, de Maleisië beer en de neushoornvogel. In het park is veel te beleven waardoor je hier de gehele dag kunt blijven. Op de terugweg vanaf het dierenpark naar je b&b maak je een stop bij een leuk Aziatisch restaurant waar je geniet van een heerlijk diner.

Geniet vandaag van een tropisch gevoel maar dan niet aan het witte zandstrand van een Aziatisch land, maar in een subtropisch zwembad. Op korte afstand van de b&b ligt een groot zwembad waar je jezelf de gehele dag kunt vermaken. Vanavond kies je er zelf voor wat je met het diner doet omdat we begrijpen dat een dagje zwemmen best vermoeiend kan zijn. Ga je voor frietjes bij het zwembad of bestel je een overheerlijke Aziatische maaltijd?

Vandaag is alweer de laatste dag van je Azië minivakantie in eigen land. De vakantie sluit je af met een jeeptour door de Veluwe! Tijdens de jeeptour maak je verschillende stops om de prachtige natuur te ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om na de jeeptour direct terug naar huis te rijden, of om nog even te genieten van de prachtige natuur in de Veluwe. Wil je liever nog wat langer in de Veluwe verblijven? Geen probleem! We plakken er dan een nachtje voor je achteraan. Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele extra excursies.

4 daags arrangement: Familie Azië ervaring in en rondom de Veluwe!

Arrangement van vier dagen vanaf
473
00
per persoon (bij 4 personen)
  • 3 nachten in B&B Veluwe (logies en ontbijt)
  • Tuktuk Tour
  • Entree Ouwehands Dierenpark
  • Entree subtropisch zwembad
  • Privé jeepsafari Veluwe
  • 1x Lunch
  • 2x Diner
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*