Stedentrip Groningen

3 dagen Groningen en omgeving: Er gaat niets boven Aziatisch Groningen

In het hoge noorden van Nederland ligt Groningen. Deze levendige stad leent zich uitstekend voor een stedentrip maar wordt vaak over het hoofd gezien. Groningen heeft een rijke geschiedenis, diverse bezienswaardigheden én is gelegen in een groene omgeving die ook de moeite waard is om te bezoeken. Een lekker compacte stad compact waardoor alles op loopafstand te bereiken is. De gezellige studentenstad heeft veel eetgelegenheden en leuke winkels.

Op de eerste dag rij je in je eigen tempo naar het noorden. Wij reserveren een centraal gelegen hotel in het centrum van Groningen. Nadat je opgefrist bent ga je op pad, om in een leuk restaurant te genieten van de Aziatische keuken. In de avond kun je Groningen op eigen gelegenheid vast een beetje verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de terrassen op de gezellige Vismarkt.

Op de tweede dag ga je een uitje maken in een typisch Aziatisch vervoersmiddel: de Tuk Tuk. Je rijdt met de auto eerst naar het startpunt van de Tuk Tuk route. Je kunt daarna de route zelf verder bepalen of aanpassen, maar we zorgen natuurlijk ook al voor een leuke route die je de omgeving laat zien. Onderweg is op een leuke plek een Afternoon Tea inclusief heerlijke hapjes voor je georganiseerd. Je brengt hier ook een bezoek aan een theemuseum. Daarna kun je de route per Tuk Tuk vervolgen.
Ook voor deze tweede avond reserveren we een leuk restaurant voor je! Uiteraard ook nu weer genieten van de Aziatische keuken…

Vandaag is het alweer de laatste dag van de stedentrip. Na het ontbijt eindigt het programma en heb je de keuze om de rest van de dag zelf de stad verder te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld de dag gebruiken om op winkelsafari in Groningen te gaan, de Martinitoren te beklimmen of in het bijzondere gebouw van het Groninger museum de collectie moderne kunst te bewonderen.

Tijd voor een 4 daags arrangement? Laat het ons weten want en we voegen graag nog een extra dag toe aan het arrangement. We noemden al een bezoek brengen aan het Groninger Museum of de Martinitoren. Maar een boottocht op het Lauwersmeer of een uitstapje naar Friesland kan ook voor je georganiseerd worden.

3 dagen Groningen en omgeving: Er gaat niets boven Aziatisch Groningen

Arrangement van drie dagen
299
00
per persoon
  • 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Groningen
  • 2 x ontbijt
  • 2 diners in een Aziatisch restaurant
  • Tuk Tuk op de tweede dag
  • De chauffeur dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B en is minimaal 23 jaar oud
  • Heerlijke high tea met hapjes tijdens de Tuk Tuk tour
  • Bezoek aan het theemuseum
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*