Stedentrip Harderwijk

3 daags uitstapje: Harderwijk, centrum van de Amerikaanse pretparken

In het midden van het land ligt Harderwijk, gelegen aan het water. Het is een oude Hanzestad gelegen aan de rand van de Veluwe. De stad heeft voor diverse bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Denk hierbij aan de Onze Lieve Vrouwekerk, de Vischpoort en diverse herenhuizen. Maar daarnaast kun je in Harderwijk ook goed terecht om te winkelen of te genieten bij een van de eetgelegenheden.
Komende paar dagen ga je op een echt Amerikaanse manier de stad Harderwijk ontdekken. We laten je kennis maken met enkele dingen die je ook zo maar in Amerika kunt doen. Een leuk uitje dat geschikt is voor het hele gezin.

Op de eerste dag check je in bij je hotel dat gelegen is in het centrum van Harderwijk. Vanuit hier kun zijn vele bezienswaardigheden op loopafstand te bereiken. Voor de avond reserveren we speciaal een tafel voor je in een restaurant waar je kunt genieten van de Amerikaanse keuken. Na het diner heb je zelf de keuze om de stad Harderwijk nog verder te ontdekken, op een terras nog een drankje te doen of al vroeg te gaan slapen in je hotel.

De tweede dag staat op de planning, na het ontbijt ga je op ontdekkingstocht in de Nederlandse variant van het Amerikaanse Seaworld. Hier leer en ontdek je meer over diverse zeezoogdieren die hier leven. Je kunt een bezoek brengen aan een dolfijnenshow of een van de waterattracties die hier te vinden zijn. Het is gegarandeerd een dag plezier voor jong en oud! Na een dag vol plezier reserveren we voor de avond wederom een leuk restaurant waar je gaat genieten van de Amerikaanse keuken.

De derde en laatste dag is helaas al weer aangebroken. In de ochtend kun je genieten van het ontbijt in het hotel en uitchecken. Het Amerikaans avontuur gaat weer verder. In Amerika, en zeker in de staat Florida, zijn er vele attractieparken te vinden. Dit kan dus zeker niet ontbreken tijdens dit Amerikaanse avontuur in Nederland. Je bezoekt vandaag Walibi Holland waar je kan genieten van diverse achtbanen, shows en andere attracties. Een absolute beleving. Hierna zit helaas de stedentrip in Harderwijk er al weer op. Indien je nog meer tijd hebt breiden we het arrangement graag verder voor je uit met bijvoorbeeld een stadswandeling door Harderwijk. Laat het ons gerust weten.

Tijd voor een 4 daags arrangement? Laat het ons weten want als je nog meer wilt ontdekken van de stad Harderwijk. We breiden je arrangement graag uit met bijvoorbeeld een stadswandeling door Harderwijk of een bezoek aan de Onze Lieve Vrouwenkerk. Laat het ons vooral weten en we breiden je stedentrip uit met nog een extra dag.

3 daags uitstapje: Harderwijk, centrum van de Amerikaanse pretparken

Arrangement van drie dagen
299
00
per persoon
  • 2 overnachtingen in een prima middenklasse hotel in het centrum van Harderwijk
  • 2 x ontbijt
  • 2 diners in een Amerikaans restaurant
  • Bezoek aan de Nederlandse variant van het Amerikaanse Seaworld
  • Entree voor Walibi Holland
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*