3 daagse minivakantie

3 daags arrangement: Op safari in het Brabantse land

In de provincie Noord Brabant zijn prachtige natuurgebieden te vinden, waaronder de Kampina bij Oisterwijk en de Loonse en Drunense Duinen. Op korte afstand van deze natuurgebieden is ook een ander bijzonder park te vinden, namelijk de Beekse Bergen! Combineer deze drie plekken in een minivakantie en je hebt zo een complete buitenlandse ervaring dichtbij huis. Wat wil je nou nog meer?

Om te beginnen reis je vandaag af naar de Loonse en Drunense duinen, ook wel het grootste levende stuifzandgebied van West-Europa. Het nationaal park verken je door middel van een privé wandeling met gids. Hij vertelt je meer over de geschiedenis van het gebied en de vele diersoorten die er leven. Op korte afstand van het nationaal park ligt het historische Den Bosch waar je de komende nacht verblijf in een kleinschalig boutique hotel. Als afsluiting van de dag ga je dineren bij een restaurant waar ze verrukkelijke Afrikaanse gerechten serveren.

Vandaag staat in het teken van het spotten van wilde dieren in safaripark de Beekse Bergen. Hier kun je op verschillende manieren een safari maken: ter voet, met de auto of met de safaribus. Nadat je alle dieren gespot hebt, is het tijd voor het diner in het restaurant van het park. Vanavond keer je niet terug naar het hotel in Den Bosch, maar naar een bijzonder verblijf in het natuurgebied de Kampina in Oisterwijk. Hier geniet je van een prachtig verblijf middenin de natuur. Da’s pas tot rust komen!

Het ontbijt is op de laatste dag inbegrepen en nuttig je midden in de natuur. Als je klaar bent voor de dag, begin je aan een wandeling door de natuur van de Kampina. Dit doe je samen met een van de boswachters van de Kampina. Hij kan je meer vertellen over de natuur en de dieren die hier leven. Gemiddeld duurt de wandeling 2 uur. Onderweg haal je de picknick mand op en ga je lunchen op een van de mooie plekken. Je kunt ervoor kiezen om de minivakantie met een nachtje in de prachtige natuur te verlengen, of om terug naar huis te gaan. Wij maken in overleg met jou je vakantie graag compleet!

3 daags arrangement: Op safari in het Brabantse land

Arrangement van drie dagen
445
00
per persoon
  • 1 nacht hotel Den Bosch (logies en ontbijt)
  • 1 nacht B&B Kampina (logies en ontbijt)
  • Privé wandeling Loonse en Drunense duinen
  • Entree Beekse bergen
  • 2x Diner
  • Picknick Kampina
  • Privé wandeling Kampina
  • Verre reizen cadeaubon t.w.v. €150,-*